Ystävät kertovat

 

- Pasi Aakula,  050 561 3844,  pasi.aakula@lahivakuutus.fi
"Turkuun tarvitaan tervettä taajama-ajattelua päätöksenteon pohjaksi. Nyt tarvitaan päättäjiä, jotka eivät ole ryvettyneet tähänastisessa poliittisessa pelissä. Lasse on tavoitehakuinen, analyyttinen ja itsenäiseen ajatteluun pystyvä tekijä."

- Eija Kerrola,  045 678 84016,  eija.kerrola@turku.fi
”Kulttuurin suurkuluttajana Lasse on paras esimerkki siitä, miten kaikenlainen taide tekee ihmisen tasapainoiseksi, positiiviseksi, ymmärtäväiseksi sekä helposti lähestyttäväksi.”

 

- Jarmo Kulmala,  0500 528 269,  jarmo.kulmala@if.fi
"Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Lassen kanssa jo vuosia. Hän on ahkera ja aikaansaapa ystävä ja ammattilainen, joka tekee aina sen minkä lupaa, yleensä enemmänkin. Kaikessa Lasse tekemisessa on mukana aina sympaattinen, ihmisläheinen ja positiivinen ote."

- Timo Helle,  040 502 3423,  timo.helle@deloitte.com
" Olen tutustunut Lasseen työn merkeissä.  Lassen huipputason ammattitaito ja siihen liitetty palveluhenkisyys teki minuun lähtemättömän vaikutuksen.  Minusta on hienoa, että Lasse on valmis laittamaan itsensä likoon meidän turkulaisten parhaaksi.  Uskon, että tullessaan valituksi Lasse pystyy todella vaikuttamaan jaksaen ajaa läpi parempia päätöksiä, vaikka tämä ei varmasti tule olemaan helppoa."

- Maire Tohv,  044 554 1125,  moyra_248@hotmail.com
"hauska avulias, aina valmis auttamaan ja muutenkin mukava ihminen."
"Lasse on alati kahe jalaga peal, kuid vajadusel pakub inimestele tsirkust ja leiba. Vestlused temaga on meeldivad, pikad ning harivad. Ta on hingelt romantik, kes austab kultuuri koigis voimalikes vormides. Talle meeldib väga kodumaine HK-sinine :)"

- Johan Bergman,  040 503 9399,  johan.bergman@poppankki.fi
"Tuntien Lassen lähes 20 vuoden ajalta, voin vakuuttaa, että kyseessä on ahkera, periksiantamaton, talousasiat osaava ja sanansa mittainen mies. Turku, jos kuka, tarvitsee nyt tällaisiä päättäjiä."

- Jukka Saarinen,  050 305 5631,  jukka.saarinen@poliisi.fi
"Tutustuimme "kalkkiviivoilla" poikiemme jalkapalloharrastuksen kautta muutama vuosi sitten, tutustumisesta kasvoi muutamassa kuukaudessa ystävyys. Lasse on erittäin sydämellinen ja ihmiset huomioonottava persoona. Olen varma, että hän on työssään ja muissa aktiiviteetteissaan yhtä vakuuttavaa ja taitavaa luokkaa. Lasse on varma valinta Turun  kaupunginvaltuustoon. Siksi myös minä tuen julkisesti hänen valintaansa."

- Anne Lindegren,  040 553 3673, anne.lindegren@if.fi 
"Vanhana työkaverina Lasse on ollut kuuntelija ja opastaja. Olen iloinen, että olen edelleen hänen ystävänsä."

- Aki Lahti,  050 424 1268,  aki.lahti@if.fi
"Kun Lasse johonkin ryhtyy, voin luottaa hänen panostavan asiaan aina täysillä ja tosissaan."

- Hanna Kaleva,  040 555 5269,  hanna.kaleva@kti .fi 
"Kokemuksesta voin sanoa, että Lasse on ehdoton luottokumppani, jos haluaa saada asioita tapahtumaan. Kaikki järjestyy -tehokkaasti ja hyvällä meiningillä"

- Esa Honka,  0400 780 890,  esa.honka@gmail.com
"Luotan Lassen kokonaisvaltaiseen osaamiseen."

- Gregory Smiley,  050 486 2365,  gregory.smiley@nokia.com
"Lasse is a friendly, focused and enterprising person who is always willing to lend a hand and help others. He's the kind of person you would want to have around to see that things get done."

- Jaska Raininko, jaakko.raininko@dnainternet.net
"Olen vakuuttunut Lassen olevan motivoitunut uuteen haasteeseen. Lasse on talouselämän ja ihmisten arjen puolesta valmis tantereelle - ei uhoten vaan terveellä järjellä. Siksi voin empimättä antaa luottamukseni hänen käsiinsä. Suosittelen muitakin tekemään samoin."

 

- Veli-Pekka Jokipuu,  044 961 0808,  veli-pekka.jokipuu@elisanet.fi
" Lasse on luotettava, huumorintajuinen ja asiansa osaava, häntä on helppo lähestyä."

- Ilkka Männistö,  050 302 2888,  ile.mannisto@pp.inet.fi
" Lasse on ainoa varteenotettava ehdokas olemalla oma itsensä; luotettava ja välittävä ihminen, joka uskoo huomiseen."

- Helena Mikk,  041 507 3616,  mikkhelena@hotmail.com  
"Lasse on väga kannatlik ja aus inimene. Aitab abivajavald nii nou kui ka jouga. Tema huumorit moistavad vähased, kuid moistes neid naerate kaua. Hindad väga oma pere ja lähedasi ning linna kus elab. Talle meeldib loodus ja eriti meeldib talle looduses lehte ludega. Ûrituste korradamine on tema hobi."  

- Kari Laukkarinen,  +33607 603 668,  klaukkarinen@gmail.com
"Lassessa yhdistyy poikkeuksellinen kyky ja halu toimia yhteisten asioiden tarmokkaana ja tuloksellisena moottorina. Tarkkana ja luovana talousmiehenä hän toimii vastuullisesti. Lasse kantaa positiivisesti huolta jotta meidän olisi parempi elää yhdessa huomenna. Lasse on aito Lasse !  "

- Hanna Urpo-Lundén,  045 639 8956,  hanna.ihmismieli@gmail.com
"Lindholmin Lasse on aito ihminen ja olen vakuuttunut, että hän välittää niin Turusta kuin meistä turkulaisistakin.

- Craig Turner,  craigwilliamturner@gmail.com
"I firmly believe that Lasse will make a fine councilor given his people skills and his ability to build strong relations and his keen interest in the financial sector of the city." 

- Janne Aho,  040 572 6916,  jannesaho@gmail.com
"Lasse on ahkera ja aikaansaava. Minkä Lasse lupaa, sen hän myös pitää."